Изправяне на косата чрез силата на парата

Валентина Микова – собственик на Фризьорски салон „Виктория“, както вече сме писали, следи тенденциите и новостите във фризьорството, тъй като има амбицията салонът и услугите, които се предлагат в него да бъде № 1 в района. 

От известно време салонът е снабден с модерна преса, с която се постига изключително щадящ и дълготраен метод за изправяне на коса, чрез силата на парата. 

Първата система за изправяне на косата с пара е вече факт! В резултат на 5-годишни изследвания и 8 патента, „Л`Ореал Профешънъл“ и „Ровента Салон Електрикал“ създадоха „Стиймпод“. Това е преса за коса с керамични анодизирани плочи, които осигуряват плътен контакт с косата. 

Увреждането на външния слой кератин в косъма, води до нездравословен вид на косата. Но благодарение на употребата на новите стилизиращи продукти, обогатени с про-кератин Replenishing Smooting cream и защитния Smoothing Serum, можете да подобрите и ревитализирате сухата и увредена коса, да възвърнете естествения блясък на косата, както и да й осигурите плътност и обем. Формулата им, обогатена с про-кератин прави изправянето на косата по-лесно. Лосионите възстановяват вътрешната структура на косъма и засилват естествената защита на косата, като я правят лесна за изправяне.

„Стиймпод“ помага да се постигне супер гладка повърхност на косата, с ефект минимум 3 дни! Край на начупените и увредени краища на косата.

Това е най-бързата кератинова терапия с моментален ефект и на най-ниска цена.

Системата за изправяне на косата може да се използва за всички типове коса, дори чувствителна и естествено къдрава коса, може да се създаде различна визия, било то права, на вълни или едри букли.

Може да се възползвате от тази процедура на цена 20.00 лв. само във фризьорски салон „Виктория“, гр. Пирдоп, ул. Георги Бенковски 31. Запишете си час на тел. 0887 714 115

Добави коментар