Изглеждайте страхотно, печелете пари и се забавлявайте

• Снежана Гугова – мениджър в международната козметична компания Орифлейм,

пред в. Камбана

 

– Г-жо Гугова, какво представлява Орифлейм?
– Основана през 1967 година от двама братя и техен приятел, днес Орифлейм е международна козметична компания, която оперира в повече от 60 страни по света. Широката й гама от шведски, естествени, иновативни продукти за красота се предлагат на пазарите чрез повече от 3.3 милиона независими консултанти, които заедно генерират годишни печалби, прехвърлящи 1.3 милиарда евро.Още от самото си създаване Орифлейм работи в областта на директните продажби, предлагайки лукс на достъпни цени.
Освен това Орифлейм предлага изключителна бизнес възможност за хора, които искат да започнат да печелят пари и да реализират личните си мечти и амбиции чрез уникална концепция: „Печелете пари днес и сбъднете мечтите си утре“ – това е запазената марка на компанията.

– Кои са предимствата на Вашата работа в Орифлейм?
– Те са толкова много, че едва ли бих могла да ги опиша, защото всеки ден преоткривам нови. За мен е от огромно значение да бъда успешна жена, реализираща и доказваща себе си в работата си, но не бих искала това да пречи на други еднакво важни аспекти от живота ми, а именно семейството. Поради факта, че работата в Орифлейм няма строго нормирано работно време, аз мога сама да планирам и разпределям времето си, това ми дава усещането за свобода.

– Какво Ви привлече да работите в Орифлейм?
– Единност, Дух и Страст са трите основни ценности на Орифлейм. Благодарение на Орифлейм се убедих, че хората, които работят заедно и споделят едни и същи цели, постигат значително по-добри резултати. Това, което особено ми харесва е фактът, че никой не е шеф в тази работа, а отношенията ни се основават на доверие, добрина и човечност. Опирайки се на тях, аз съм уверена, че заедно с партньорите ще успеем да достигнем още по-високи нива от стълбицата на успеха.
С Орифлейм имам реалната възможност да пътувам по света, тъй като всяка година компанията е домакин на три големи международни конференции – Златната, Диамантената и Изпълнителната конференция, които се организират на екзотични места. А аз не просто желая да пътувам, а да пътувам като победител.
– Кое е най-запомнящото се събитие за Вас през изминалата година?
– Важно събитие за мен бе награждаването ми за постигнато мениджърско ниво в хотел „Шератон“ в София. Но още по-ярко, вълнуващо и запомнящо се, бе участието ми през месец септември на лидерския семинар на о-в Халкидики, Гърция. В продължение на пет дни имах възможността да се докосна до истински, успешни личности и техния опит. Първата вечер, на брега на морето, бе награждаването, когато идва моментът да вкусиш от сладката част на своите постижения и заслужено да се насладиш на засвидетелстваното признание. Наградените титли бяха от Мениджъри до Златни директори. На официалната Гала вечеря подобаващо отпразнувахме постиженията на всички присъстващи, сред които имаше и чуждестранни гости.
– Кои са най-важните събития, които предстоят?
– Едно такова събитие е Диамантеният ден, който ще се отбележи на 29 януари в София. На него ще бъдат отпразнувани и наградени нови нива от мениджъри нагоре, постигнати по време на последните каталози в края на миналата година. Новите лидери ще споделят техните истории на успеха, а специален гост от Стокхолм ще представи нов продукт на компанията. Тази година фирмата отбелязва своя 45-ти юбилей, така че ни очакват още много запомнящи се събития, нови предизвикателства и заслужени награди! Затова пожелавам на всички: „Изглеждайте страхотно, печелете пари и се забавлявайте“!

Добави коментар