„Дончо Павлов – Тони“ – 20 години качество и конкурентност

Фирма ЕТ „Дончо Павлов – Тони“ гр. Златица отбелязва своя 20 годишен юбилей, стартирала дейността си през 1992 г. Дейността на фирмата включва продажба на едро и дребно и дистрибуция на широка гама от автомобилни гуми и джанти, масла, акумулатори, автохимия, авточасти и автоаксесоари. Комплексът разполага с магазин за авточасти и аксесоари, автомивка – за ръчно и автоматично почистване, автосервизна клетка, гумодемонтажно отделение. Извършват се всякакъв вид застраховки, както и годишни технически прегледи.

• Дончо Павлов – управител на фирмата, пред в. „Камбана“

– Разнообразието от марки, което предлагате е огромно, но изтъкнете предимствата на някои от тях.
– През 2009 г. подписахме договор с фирма Бианор, официален представител на финландската фирма за производство на гуми „Нокиан“, предпочитани зимни гуми за взискателните шофьори по света, които осигуряват сигурност на пътя, независимо къде шофирате. Асиметричният вътрешен и външен протектор на Нокиан осигурява по-прецизен контрол при шофиране и успешно предотвратява пързалянето.
Представител съм също така на френските автомобилни масла „Тотал“, разполагащи със широка гама от продукти, задоволяващи нуждите на голям брой марки автомобили.
От две години предлагаме и сервиз за японските акумулатори Bosch.
С много високите си капацитет и ток на студено, акумулаторите на Bosch осигуряват стартиране на автомобила при всякакви външни температури.
– Какво правите за увеличаване на продажбите?
– Важно събитие за фирмата през изминалата година е посещението ми в завода за производство на акумулатори HUGEL, намиращ се в южната ни съседка Турция .
Целта на срещата бе обучение и обмяна на опит между ръководствата на фирмите, предлагащи стоките на компанията Генерал Електрик, която е утвърден световен лидер в областта на услугите, технологиите и производството. Компанията предлага изключително разнообразна гама продукти и услуги.
– Какво да очакват хората при посещение на комплекса?
– Фирменият ни магазин предлага резервни части с гарантирано качество и произход на доказани лидери във вноса и търговията на авточастите, като едно от предимствата при нас е максимално бързата доставка, която осигуряваме, тъй като сме дългогодишни партньори.
Освен сезонните промоции, предлагани от водещите фирми, клиентите могат да се възползват и от такива, с продължителност през цялата година – при покупката на автомобилно масло и маслен филтър услугата за смяна е безплатна, също така и за монтаж и баланс на гуми, закупени от комплекса.
– Има ли новости в услугите, които предлагате на клиентите си?
– Нова система за технически прегледи работи от началото на годината, при която въвеждането на данните за превозните средства, както и резултатите от прегледа, става по електронен път, чрез специален скенер, който разчита автоматично данните от документите на гражданите и ги въвежда в системата. Освен това инспекторите на „Автомобилна администрация“ могат да наблюдават онлайн работата на пункта за технически прегледи. Новият подход спестява близо 80% от времето, което беше необходимо за регистрирането на автомобила и по този начин се премахва излишната административна работа, затрудняваща техническите пунктове.
От шест месеца съм представител на STIHL за района, която е една от най-продаваните марки моторни триони в света. Освен в производството на моторни триони, STIHL е лидер и при производството на много други моторни уреди – моторни коси, храсторези, уреди за рязане на жив плет, уреди за засмукване и раздробяване, уреди за обдухване, както и богата гама уреди за почистване. Магазинът, намиращ се в комплекса на ЕТ „Дончо Павлов – Тони“ в гр. Златица, разполага с богат асортимент резервни части, предлага сервиз и бързата им доставка.
Ден след ден, крачка по крачка, фирмата се движи напред, преодолява препятствия и израства, като предлага на своите клиенти все по-голям брой услуги и стоки, качествено и индивидуално обслужване за всеки клиент.

Невена Дорова

Добави коментар