ГЕРБ представи своята евролиста

На 25 май, на площада в Пирдоп ПП „ГЕРБ“ представи своята листа с кандидатите за евродепутати. На срещата с гражданите присъстваше и председателя на „ПП ГЕРБ“ – Цветан Цветанов и трима от седемнадесетте кандидати за евродепутати.
Мария Неделчева – политолог, Моника Панайотова – международник и Преслав Борисов – агроном. На въпрос отправен към тях от водещия Георги Ганчев: „Какво може да докаже България в Европа?“, те отговориха: „Да участва в дневния ред на Европа и с достойнство да отстоява позициите си.“
В словото си Цветан Цветанов каза, че целта на ГЕРБ е да промени цялата политическа реформа на страната. Той обеща, че влязат ли веднъж в Европарламента, тези млади, интелигентни хора, ще работят всеотдайно. След стартирането на проекта ГЕРБ, много от политиците, представители на други партии са искали да се включат в него, но е взето категорично решение, че това не може да стане, защото когато се говори за ново по-добро бъдеще, то трябва да бъде изградено от нови лица, които не са били част от статуквото през последните 15 години. И защото ако те са били добри, то нямаше да се стигне до създаването на проекта ГЕРБ. Основният капитал на ГЕРБ, това са българските трудолюбиви, честни хора. ГЕРБ няма финансовия ресурс, който имат другите политически сили, за да спекулират и купуват гласовете на хората, нямат рекламни брошури и предизборни клипове, тяхната политика е да се срещат лице в лице с хората, за да могат те да им задават въпросите, които ги вълнуват.
След официалната част Веселин Маринов изнесе концерт. В продължение на почти час даровитият певец забавлява публиката и остави незабравими спомени в сърцата им.

Добави коментар