Впечатленията на децата

Илияна Захариева:
Беше приятно изживяване. Видяхме една непозната страна. Приеха ни много топло и се грижеха за нас. Впечатли ме възпитанието на учениците, голямото училище и красивия град. Посетихме много интересни места, които разкриваха традициите на французите. Създадохме нови приятелства. Представихме нашето училище на високо ниво.

Мануела Ланкова:
Най-много се притеснявах дали ще можем да общуваме със семейството. Впечатли ме най-вече това, че хората са много учтиви, училището беше сравнително голямо и в него имаше църква, а децата бяха много общителни. От дейностите най-ми харесаха ските, защото ми бе за първи път.

Илияна Стоилова:
И аз в началото си мислех, че френското училище ще бъде по-малко, а децата „по-лудички“. Хареса ми, че успявах да общувам свободно на английски, без много да се замислям за граматиката. Децата са много общителни. На съучениците си, които ще заминават в другите страни по проекта, искам да кажа да не се притесняват.

Теодора Лазарова:
Притеснявах се от семейството, от децата. Как ще общуваме, дали знаем добре английски? Но всичко това бе само в началото. Беше много приятно с моите родители. Бяха много мили. Децата им също. Впечатли ме дисциплината в училище.

Денислав Ботинов:
Очаквах един малък град и не толкова заможни семейства. В началото, когато майката и бащата ни взимаха и ни говореха, ние не разбирахме, но после си общувахме много добре. Родителите бяха много усмихнати, разрешаваха ни всичко, не ни се караха. На децата, които сега ще ходят в Италия, пожелавам да не се притесняват от приемните си родители, да комуникират с тях.

Любослав Горицов:
Всичко бе страхотно! Училището, децата, родителите. Най-много ми харесаха ските и спортните игри. Мисля, че се представихме много добре. Лично аз се чувствах отлично.

 

Добави коментар