Весело детско парти

 

По случай Международния ден на детето, собствениците на фирма „Аргус“ Васил Кафеджиев и Цветан Райков подариха на децата от Пирдоп истински детски празник. Той се състоя в градината на ресторант „Cheers“, която отскоро е обособена като елегантно място, подходящо за летните горещи дни. Мястото под навеса е обзаведено със семпли масички и табуретки, в стила на интериора на ресторанта. Цялостното му оформление се връзва чудесно с постройката и пейзажа на градската градина.
В 11 часа започнаха да пристигат малките гости на най-различна възраст, заедно със своите родители. По-свитите деца не се отделяха от своите майки, а по-отворените веднага си сложиха цветните шапки и се включиха в забавлението с балоните и свирките. За всичко бе помислено – на малката тераска бе настанил апаратурата си специално нает диджей за детското парти. Пред ресторанта се раздаваха чаши с плодови сокове и за всички имаше торта. Две по-големи момиченца рисуваха цветни татуировки върху ръчичките на желаещите.
Оживлението бе пълно, забавленията – страхотни! Щедрият жест, който фирма „Аргус“ направи към децата, като им подари това чудесно детско парти, без съмнение ще се помни дълго от малките палавници.

Добави коментар