Освещаване на новите офиси на дирекция „Социално подпомагане“ Пирдоп

На 17 септември, в един от най-хубавите християнски празници „Вяра, Надежда и Любов“, бе отслужен тържествен водосвет за освещаване на обновените офиси на служба Дирекция „Социално подпомагане“ – Пирдоп.
На тържеството присъстваха кметът на община Пирдоп Антоанета Илиева, Мария Шентова зам. кмет на общината, Наталия Кънчева – директор на Регионална дирекция за социално подпомагане, Ивайло Иванов – зам. изпълнителен директор на Агенция социално подпомагане, Радка Скендерова зам.кмет на община Копривщица и представители на дирекции Социално подпомагане – Софийска област, Етрополе, представители на местните медии, граждани на Пирдоп.
Отец Недко Бръмбаров благослови всички присъстващи, поръси със светена вода офисите и техните служители и им пожела здраве и успешна работа за благото на цялата община и нейните граждани.
Анна Нейкова – директор на Дирекцията – Пирдоп се обърна към кмета Антоанета Илиева с благодарствени думи за съдействието, проявено от нейна страна и общината за предоставените помещения, за осигурената достъпна среда и за хората с увреждания, за да могат да съществуват тези прекрасни офиси, в които ще могат да се обслужват качествено гражданите на шестте общини на територията, на които работи Дирекцията със своите отдели „Социална закрила“.
Анна Нейкова благодари и на Агенцията за социално подпомагане в лицето на Ивайло Иванов за финансирането на ремонтните дейности, както и за оборудването на офисите с нови мебели и към Наталия Кънчева, за помощта й при осъществяването на този проект.
Кметът на общината Антоанета Илиева поздрави Ана Нейкова и целия колектив на Дирекцията с новата придобивка и добави, че не случайно е избран денят на „Вяра, Надежда и Любов“ за откриването, защото е убедена, че всички работещи в тази Дирекция притежават тези добродетели. Кметът пожела здраве и много успехи в благородната им работа и изрази надежда повече институции в Пирдоп да заработят в такава прекрасна среда.
От името на Агенция социално подпомагане и от свое име поздравления поднесоха Ивайло Иванов и Наталия Кънчева.
Тържеството продължи с отваряне на шампанско и коктейл за всички присъстващи.

Христина Петрова

Добави коментар