Новости в Пирдоп

  

Под дебелата сянка на старите орехи

 

 

На 19 август в Пирдоп, официално бе открит новият ресторант „Орехите“. Отец Недко Бръмбаров отслужи тържествен водосвет за здраве, успех и благополучие на собственика Мирослав Марковски и неговия екип.
Ресторантът се намира срещу църквата в Пирдоп. Миро е вложил много труд и голяма фантазия, за да придаде на екстериора привлекателност и да създаде неповторим уют за своите клиенти. Дебелата сянка и красотата на вековните орехи ще привлича посетителите в летните горещини.
Прочут с вкусните и ненадминати блюда, които майстор Миро приготвя, то в новия си ресторант „Орехите“ той предлага още по-голямо разнообразие и атрактивност. Пребогат е и асортиментът от безалкохолни и алкохолни напитки и изискани вина на Шато „Копса“, които биха задоволили и най-изтънчените вкусове.
Доворете се на професионалиста-кулинар и на обещаващата атмосфера за приятно прекарване в новия ресторант „Орехите“!

 

Рок, бира и …още нещо

 

 

На 13 август в Пирдоп се състоя изискано тържество по повод официалното откриване на клуб „Рок-грил 22″.
Гости на събитието бяха кметът на община Пирдоп Антоанета Илиева и кметът на Душанци Иво Георгиев, както и много приятели на собствениците Валентина и Красимир Иванови.
Отец Недко Бръмбаров отслужи празничен водосвет, за здраве и благополучие. Валя и Красимир разчупиха над тлавите си погача, та според по-голямото парче, да се разбере на кой от двамата ще е повече работата занапред. Бяха лиснати десетки монети, за да има много клиенти и печалба.
Антоанета Илиева специално поздрави домакините, връчвайки им тематичен сувенир – един рокерски мотоциклет. Тя изрази задоволството си, че в Пирдоп се е създало нещо ново, което ще разнообрази и обогати културната среда в града, както и убедеността си, че щом като инициативата е в ръцете на семейния бизнес, то идеята непременно ще се увенчае с успех.
На гостите бе даден коктейл с изискани питиета и плата с чудесни мезета, приготвени от Валя, която се слави с изключителните си кулинарните заложби.
В клуба има 42 места, интериорът е елегантен, а музикалното меню!…Ах, тази музика на нашата младост, която създава истинската атмосфера, в която хората, луднали от чалгата жадуват да се потопят!…

Добави коментар